KSA Sint-Amandus

Kalender voor de Jongknapen

Het een-orkaan-heeft-de-aarde-ver zondag 24 februari 2019

Een orkaan heeft over de planeet aarde geraasd en heeft daarbij de hele wereldkaart door elkaar geschud. Dit is een hele grote ramp en UNICEF, de organisatie die toekijkt op het werelderfgoed, moet ervoor zorgen dat de aarde er weer helemaal in orde uit ziet.

Kindercarnaval zaterdag 02 maart 2019

We verzamelen om 13u30 aan de kerk op ’t dorp. Samen stappen me mee in de kinderstoet, dus kom zeker verkleed! Na de stoet spelend afsluiten in ‘De Brigge’.

Wafelenbak zaterdag 09 maart 2019

Hmmmm niks is beter dan de geur van versgebakken wafels! Vandaag gaan we heel Erembodegem dorp rond met onze wafels. Deur aan deur verkopen we pakjes. Samen met jullie schattige gezichtjes en lieve woordjes worden de leeuwkes de topverkopers van onze bond, wij geloven in jullie! Warme kleding is geen overbodige luxe!

Lentekamp (15-17 maart) vrijdag 15 maart 2019

3 dagen zonder mama en papa! 3 dagen vol pret en plezier! Ook meteen een goede voorbereiding op het zomerkamp. Slapen op veldbedjes en niet te veel regeltjes (maar ook niet te weinig). Deze keer nog in een gebouw, in de zomer in een echte tent!

Geocoaching zondag 24 maart 2019

Op deze mooie dag gaan we geocachen, eigenlijk een hedendaagse versie op schatten zoeken. Zet dus jullie beste speurneus op en help ons mee de schat te vinden!

Aprilvis bakken zondag 31 maart 2019

Morgen is het 1 April, de dag der grappenmakers. Vandaag zullen we lekker uitziende hapjes maken, maar of ze even smakelijk zijn dan dat ze er uit zien. Dat is aan jullie slachtoffers van morgen om te weten.

Kluizekermis (5-7 april) vrijdag 05 april 2019

Vrijdagavond iets voor oudere gasten, zaterdag een quiz voor ouders en iedereen en zondag een toffe proeverijtocht met aansluitend Breugel café. Kom als jong-knaap jezelf voorbereiden op de dagtocht van het zomerkamp! Sfeer verzekerd!

Leiders

Sander De Leeuw Hamsterboy
Je kan me bereiken via email: sander.deleeuw97@gmail.com
Robin Uyttendaele Robain
Je kan me bereiken via email: robin.uyttendaele@outlook.be