KSA Sint-Amandus

Kalender voor de Knapen

Survivalfood zondag 24 februari 2019

Back to basics, dat gaan we vandaag doen. Zoek maar alvast wat survivaltechnieken op. Alleen de sterksten en moedigsten onder ons kunnen dit aan. Kom jullie bewijzen dat jullie al deze gevaren en avonturen met succes kunnen doorstaan.

Kindercarnaval zaterdag 02 maart 2019

We verzamelen om 13u30 aan de kerk op ’t dorp. Samen stappen me mee in de kinderstoet, dus kom zeker verkleed! Na de stoet spelend afsluiten in ‘De Brigge’.

Wafelenbak zaterdag 09 maart 2019

Hmmmm niks is beter dan de geur van versgebakken wafels! Vandaag gaan we heel Erembodegem dorp rond met onze wafels. Deur aan deur verkopen we pakjes. Samen met jullie schattige gezichtjes en lieve woordjes worden de knapen de topverkopers van onze bond, wij geloven in jullie! Warme kleding is geen overbodige luxe!

Balletje gooien zondag 17 maart 2019

Na vorige week zwaar te hebben gewerkt hebben jullie wat rust verdient. Daarmee dat we vandaag rustig een paar balletjes gaan gooien in het prachtige Aalst.

Vergeet niet met de FIETS te komen, want Aalst ligt niet dicht bij de deur ????.

Skieten zondag 24 maart 2019

Vorige week hebben we het rustig aan gedaan, maar nu gaan we er weer vollop tegen aan. Hier kunnen jullie elkaar uitdagen en zien wie er de beste oog-handcoördinatie heeft. In een spannende strijd gaan jullie het tegen elkaar opnemen wie er het langst kan overleven!

Waar is de weg (2) zondag 31 maart 2019

In het 1ste semester hebben toch al 2 onder jullie eens kunnen proeven van hun vrijheid. Maar vandaag gaan jullie allemaal pas voor de ultieme test staan.
Kaartlezen, met een kompas werken en nog veel andere skills die jullie nodig gaan hebben vandaag om jullie weg naar ons heem terug te vinden!

Kluizekermis vrijdag 05 april 2019

Vrijdagavond iets voor oudere gasten, zaterdag een quiz voor ouders en iedereen en zondag een toffe proeverijtocht met aansluitend Breugel café. Kom als leeuwke jezelf voorbereiden op de dagtocht van het zomerkamp! Sfeer verzekerd!

Gamel vrijdag 03 mei 2019

Gamel een drie-daagse bivak tocht met de leiding. Spelletjes spel, je eigen eten koken, je eigen tent opzetten vriendschapsbanden creeren. Jaja het gaat weeral een top Gamel zijn. Ik kijk er naar uit.

Leiders

Tanguy Bouckaert Bruce
Je kan me bereiken via email: tanguybouckaert.tb@gmail.com of telefoon: 0470297536
Stijn Boel Stino
Je kan me bereiken via email: stijnb1@hotmail.com of telefoon: 0471291042