KSA Sint-Amandus

Kalender voor de Leeuwkes

Boemlala zondag 24 februari 2019

Verrassing

Kindercarnaval zaterdag 02 maart 2019

We verzamelen om 13u30 aan de kerk op ’t dorp. Samen stappen me mee in de kinderstoet, dus kom zeker verkleed! Na de stoet spelend afsluiten in ‘De Brigge’.

Wafelenbak zaterdag 09 maart 2019

Hmmmm niks is beter dan de geur van versgebakken wafels! Vandaag gaan we heel Erembodegem dorp rond met onze wafels. Deur aan deur verkopen we pakjes. Samen met jullie schattige gezichtjes en lieve woordjes worden de leeuwkes de topverkopers van onze bond, wij geloven in jullie! Warme kleding is geen overbodige luxe!

Lentekamp vrijdag 15 maart 2019

3 dagen zonder mama en papa! 3 dagen vol pret en plezier! Ook meteen een goede voorbereiding op het zomerkamp. Slapen op veldbedjes en niet te veel regeltjes (maar ook niet te weinig). Deze keer nog in een gebouw, in de zomer in een echte tent!

Shhht zondag 24 maart 2019

Ey gij daar! SShhtt…. Ik wil een muis kunnen horen rondtrippelen. Ik wil een speld horen vallen. Vandaag doen we het eens zonder geluid. Onze oren werken immers dag en nacht, ze verdienen ook eens rust!

Vicky de viking zondag 31 maart 2019

Vandaag gaan we een viking worden. Niet zoals Wickie maar zoals zijn sterker zusje Vicky. Dit doen we in de Scandinavische bossen van Erembald.

Kluizekermis vrijdag 05 april 2019

Vrijdagavond iets voor oudere gasten, zaterdag een quiz voor ouders en iedereen en zondag een toffe proeverijtocht met aansluitend Breugel café. Kom als leeuwke jezelf voorbereiden op de dagtocht van het zomerkamp! Sfeer verzekerd!

Leiders

Cedric Bourda Bourda
Je kan me bereiken via email: cedric.bourda@telenet.be of telefoon: 0497441840
Jarno De Coster Geitenwollensok
Je kan me bereiken via email: jarnodecoster@gmail.com
Nathan Segers Segers
Je kan me bereiken via email: nathan_segers@hotmail.com of telefoon: 0492851172