Inschrijvingen Zomerkamp 2021

Informatie

Beste ouders

Goed nieuws, we kregen opnieuw groen licht voor ons zomerkamp! Dit jaar strijken we neer in het pittoreske Daverdisse, een oud kampterrein waar we vele jaren geleden ook al eens vertoefden. De huidige jeugdwerkregels voor de zomerkampen zijn hetzelfde als afgelopen zomer, bubbels van 50personen. Er kunnen nog versoepelingen aangekondigd worden. 

Het kamp gaat door op de traditionele data, namelijk van 18-28 juli voor alle leden vanaf het 4de leerjaar. De Leeuwkes verwelkomen we graag vanaf 23 juli voor een verkort (maar minstens even leuk) kamp! Normaal gezien hebben we ook elk jaar een bezoekdag op 21juli, deze zal onder de huidige omstandigheden helaas niet kunnen doorgaan. Hieronder vind je het inschrijvingsformulier voor het zomerkamp. De prijzen zijn hieronder vermeld, betalen gebeurt door middel van overschrijven op het rekeningnummer van KSA (BE49 7371 1110 6671). Zodra je het formulier hebt ingevuld EN het nodige bedrag hebt overgeschreven, is jouw zoon geregistreerd voor ons zomerkamp! 

Deelnemen aan een volledig kamp kost €165, kansenpastarief is €40. 
Deelnemen aan een verkort kamp (Leeuwkes) kost €80, kansenpastarief is €20. Een verkort kamp begint op de namiddag van 23 juli.
Jongere broers krijgen €15 korting.
Niet-leden mogen ook mee op kamp. Indien je geen lid bent wordt er €10 bij de prijs geteld voor de inschrijving bij de verzekering.

Na de examens zullen we de medische fiches rondsturen naar alle deelnemers. Ook zullen jullie dan een kampboekje krijgen met alle praktische details omtrent het kamp. Zit je ondertussen nog met vragen? Neem gerust contact op met ons! 

Klik hier voor de praktische info rond het kamp!

Geef de voor- en achternaam van uw zoon in.
Selecteer of uw zoon lid is.
Inschrijving voor leden.
Selecteer de ban van uw zoon.
Selecteer de duur waarvoor uw zoon op kampt blijft.
Inschrijving voor niet-leden.
Geef hier de leeftijd van uw zoon in.
Geef een telefoonnumer op waarmee we u kunnen contacteren.
Geef een mailadres op waarmee we u kunnen contacteren
Geef uw adres op.
Selecteer de duur waarvoor uw zoon op kampt blijft.
Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kan u deze hier ingeven.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.