Inschrijven werkjaar 2020 - 2021

Via onderstaand formulier kan je uw zoon/zonen al voorinschrijven voor de startdag. Dit is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden! Vul onderstaande gegevens correct in en je hoeft niet meer aan te schuiven op de startdag!

De gegevens die u hieronder invult worden bijgehouden voor het gehele werkjaar, zodat wij onze werking optimaal kunnen garanderen.
Uw e-mail adres wordt gebrukt om te communiceren in verband met extra activiteiten. Het telefoonnummer wordt enkel gebruikt bij dringende situaties. Geef dus liefst een telefoonnummer op waarop wij u kunnen bereiken tijdens onze activiteiten. De geboortedatum van uw zoon wordt gebruikt om in te delen in per groep.Door deze gegevens in te vullen geeft u toestemming dat onze leiding deze gegevens kunnen raadplegen indien nodig en dat wij die bijhouden voor de noodzakelijke duur. U kunt elk moment uw gegevens opvragen, laten aanpassen of laten verwijderen.

Straat, huisnummer, gemeente + postcode
Straat, huisnummer, gemeente + postcode
Indien je nog een zoon hebt die je wenst in te schrijven kan je de naam/namen hier nog bijvoegen, zo hoef je niet het volledige veld opnieuw in te vullen!
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.