Zomeractiviteiten

Beste ouders

De zomervakantie gaat beginnen, tijd om er nog eens op uit te trekken met de KSA vrienden! We voorzien nog twee activiteiten voor het zomerkamp begint. Zo kan iedereen mekaar nog eens terug zien voor we op kamp vertrekken. 

Zondag 4 juli gaan we naar Jumpsky Aalst, het grootste trampolinepark van Europa! We wonnen enkele maanden geleden een gratis bezoek aan dit nieuwe park, tijd om ons geschenk te verzilveren! We verzamelen op 4/07 om 14u aan Jumpsky in Aalst, Erembodegemstraat 31/Bus5A. Na een uurtje springen spelen we nog een spelletje in het Stadspark. Tegen 17u ronden we de activiteit af en mag je uw zoon terug komen oppikken aan de ingang van het Du Parc complex. Indien uw zoon reeds Jumpsky kousen heeft, gelieve deze dan zeker mee te geven! Indien uw zoon nog geen Jumpsky kousen heeft, gelieve dan €3 gepast en cash mee te geven. 

Zondag 11 juli gaan we op uitstap naar de Gavers. Toegang tot het strand is namelijk gratis op de Vlaamse feestdag!  Voor het vervoer splitsen we de groep op. De jongste leden (leeuwkes en jong-knapen en evt enkele oudere leden) verzamelen om 11u op het heem. Graag vragen we enkele bereidwillige chauffeurs die onze jonge bengels willen afzetten en ophalen. De oudere leden die willen (vanaf de knapen) verzamelen reeds om 10u met de fiets op het heem. Zij maken een mooie fietstocht richting de Gavers zodat we rond 12u met de gehele groep toekomen. Om 16u30 vertrekken we allemaal samen huiswaarts. Tegen 17u15 zal de auto groep terug zijn, tegen 18u30 zullen de fietsers toekomen op het heem. 
Indien het echt slecht weer zou zijn, dan gaan we allemaal samen met de auto naar het binnenzwembad in de Gavers.

Mee te brengen

  • Zwemschort (+evt zwembandjes)
  • Handdoek
  • Zonnecreme
  • Lunchpakket
  • Petje
  • Voldoende water
  • €5 zakgeld voor een fris drankje en een ijsje (-12j: op voorhand af te geven aan de leiding) 
  • Kids ID of ID kaart (-12j: op voorhand af te geven aan de leiding)
  • Goed humeur 
Naam van uw zoon
Ban van uw zoon
Datum voor zomeractiviteit
Vervoer naar de Gavers
Ben je bereid om mee te rijden naar de Gavers en ook de kinderen terug op te halen? Zo ja, duidt dan aan hoeveel kinderen er mee kunnen in jouw auto. Gelieve uw eigen kinderen mee te rekenen. (vb: je kan 3 kinderen meenemen, jouw eigen zoon en 2 anderen. Duid dan 3 aan.)
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.