Hernieuwers

Yeur kobboys,

Wij zijn Munckie en Pieter-Jan, jullie brestige leiding voor het komende KSA-jaar. Wij hopen er weer een fantastisch jaar van te maken, waarin we ons mateloos gaan amuseren. Ik hoop dat jullie er evenveel zin hebben als ons, want wij staan zeer chaud en brestig om dit jaar weer het beste uit onszelf te halen. Hieronder vinden jullie een overzicht van de activiteiten van het eerste semester.

Zondag 18 september: Startdag

Eindelijk, het is zo ver! Het KSA-jaar kan eindelijk terug beginnen. Jullie worden in de voormiddag verwacht in de kerk op ten Bos. In de namiddag is er een groot spel voorzien, waar jullie allen ongetwijfeld enthousiast aan zullen deelnemen 😉. Het is de ideale gelegenheid om eens bij te babbelen over de brestige dingen die jullie gedaan hebben tijdens de zomervakantie. Vergeet zeker geen vrienden mee te nemen!

Zondag 25 september: The Butcher

Deze activiteit start uitzonderlijk al om 13 uur en duurt tot 16 uur. Wat is er amerikaanser dan zelf uw hamburger te maken. Je kan het al raden, het is vendelkeuken! Vergeet zeker geen eigen vleesje mee te nemen. Groentjes worden door ons voorzien. Jullie mogen altijd een koksmuts meebrengen!

Zondag 9 oktober: Calvarietocht

Wij trekken het Wilde Westen in als echte kobboys! We zullen ons zelf begeven naar een echte saloon! Vergeet voor deze activiteit zeker jullie fiets niet, want geen fiets = geen calvarietocht! Wij hopen op jullie massale aanwezigheid.

Vrijdag 21 oktober: dag van de jeugdbeweging

Het is dag van de jeugdbeweging, het moment om fier je hemd aan te trekken en ermee te paraderen doorheen de straten en jouw school! Vergeet ook niet om een korte broek klaar te leggen, anders is de KSA-look niet compleet. Toon aan jouw vrienden, hoe fier je wel niet bent dat je een lid bent van KSA-Sint-Amandus Erembodegem! Erembout Stout!

Zondag 23 oktober: Activiteit met heel den bond

Vandaag is gans KSA Erembout present. Want we concreet gaan doen is nog verrassing (AKA we hebben nog geen flauw benul van wat we gaan doen), maar plezant wordt het zeker! Het is aan jullie om het goede voorbeeld te tonen aan de klein mannen!

Zaterdag 29 oktober: Stuntdag

Jullie lezen het goed, deze activiteit gaat uitzonderlijk door op een zaterdag! Stuntdag is een evenement waarbij alle KSA’s uit Aalst en omstreken samenkomen. Het wordt ongetwijfeld een brestige dag. Verdere informatie volgt nog.

Zaterdag 5 november en zondag 6 november: Eetfestijn

Dit weekend kan je genieten van verse mosselen, krokante frietjes en heerlijk stoofvlees. Daarnaast zijn er nog tal van andere lekkernijen en dranken. Je raadt het al: het is ons jaarlijks eetfestijn. Helpende handen zijn altijd welkom!!!

Zondag 13 november: The Quest of Lucky Luke

Vandaag gaan we is kijken of jullie goed zijn in het vinden van mijlpalen in en rondom Erembodegem. Trek jullie stapschoenen maar aan, want vandaag gaan jullie op zoek naar deze belangrijke oriëntatiepunten om zo jullie weg te vinden. Te voet uiteraard!

Zondag 27 november: The Midwestern Quiz

Aangezien de examens voor de deur staan gaan we eens kijken of jullie wel over genoeg kennis beschikken, en dit doen we aan de hand door de enige echte Midwestern Quiz (met een kleine twist).

Zaterdag 10 december: Truce of the Wild west

Omdat iedereen wel wat nood heeft aan ontspanning gaat deze activiteit door op zaterdag. Vandaag doen we het dan ook wat rustiger aan met natuurlijk een hapje en een drankje erbij. Meer informatie over de activiteit volgt nog.

Zondag 26 december: Kerstfeestje

Om de geboorte van Jezus te vieren organiseren wij elk jaar een brestig feestje op het KSA heem, en dat doen we dit jaar opnieuw. Met een kleine versnapering erbij en een Secret Santa kan natuurlijk niet ontbreken!

Tot snel,

Jullie epische leiding Munckie en Pieter-Jan!