Leiding

Hoofdleiding

Cedric Bourda

Cedric is voor het derde jaar op rij hoofdleider van deze gekke bende.
Je kan hem altijd bereiken op 0497/441840 voor dringende zaken! 

Sander De Leeuw (ad interim)

Sander neemt de taak van hoofdleiding even over aangezien Cedric van februari-mei in het buitenland op Erasmus stage zit. 
Ook hem kan je altijd bereiken voor dringende zaken op: 04793/88765.

Leeuwkes

Cedric Bourda

Cedric is 20 jaar en gaat zijn 5de jaar leiding geven. Het is ook z’n derde jaar als groepsleider van deze toffe bende. Samen maken we de tofste KSA herinneringen!

Robin Uyttendaele

Robin is 19 jaar en heeft al 4 jaar ervaring achter de rug. Hij probeert de leeuwkes een even toffe tijd te laten beleven zoals hij zelf heeft beleefd als jong gastje. Ook hecht hij veel belang aan een goede groepssfeer.

Nathan Segers

Nathan is 22 jaar, geeft dit jaar voor de 2de keer leiding aan de Leeuwkes en vindt het fijn om het groepsgevoel bij de jongsten er in te houden.

Caspar Nuël

Caspar is 17 jaar en een nieuwe leider! Dit jaar gaat hij de uitdaging aan bij onze kleinste rakkers.

 

Jongknapen

Pieter Redant

Pieter is 22 jaar en begint aan zijn 6de jaar leiding. En hij hoopt met al zijn ervaring een jongknapen ban te smeden waar iedereen zijn eigen steentje bij draagt en gelijk is.

Sander De Leeuw

Sander is 21 jaar en geeft voor het 6de jaar leiding. Dit jaar opnieuw aan de jongknapen. Samen spelen en de KSA tradities eren staan centraal bij hem.

Arnaud Bouckaert

Arnaud is 18 en geeft voor zijn eerste keer met veel plezier leiding aan de jongknapen. Hij krijgt de eer om met Pieter en Sander leiding te mogen geven. Hopelijk leren zij hem heel veel bij.

 

Knapen

Tanguy Bouckaert

Tanguy is 21 jaar, geeft dit jaar zijn 5de jaar leiding en de 2de keer aan de knapen en vindt het fijn om deze bende puberende jongens in toom te houden.

Willem Permentier

Willem is 22 jaar en een nieuwe leider! Samen met de ervaring van Tanguy en zijn enthousiasme is dit een topduo!

 

Kerels

Dries Bierens

Dries is 20 jaar en zit vol levensvreugde. Met zijn creatieve blik op de wereld hoopt hij de oudste groep om te toveren tot een sterke ban waarbij iedereen respect heeft voor elkaar.

Jarno De Coster

Jarno is 21 jaar, hij begint aan zijn 5 de leider. Na 4 jaar -12, maakt hij nu de sprong naar de +12. Hij vindt het belangrijk dat de gasten respect tonen tegenover de natuur en anderen.