Leiding

Hoofdleiding

Tanguy

Tanguy is dit jaar de nieuwe hoofdleider van deze gekke bende.
Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom via e-mail naar info@ksa-sint-amandus.be of via het nummer 0470297536.
 

Leeuwkes

Arnaud Bouckaert

Arnaud Bouckaert is 19 jaar. Hij is student media en communicatie op het SMI in Aalst. Hij staat als 3de jaars leiding met veel plezier bij de Leeuwkes!

Pieter-Jan Arijs

Pieter-jan Arijs zal dit jaar als nieuwe leider de groep van leeuwtjes leiding versterken. Hij staat te popelen om alle nieuwe en doorwinterde leden elke zondag te ontvangen.

Pieter-Jan Wyns

Ook Pieter-Jan Wyns zal dit jaar de leeuwtjes leiding versterken als nieuwe leider. Dankzij zijn vorming zal hij elke activiteit kunnen omtoveren in een top activiteit.

Jongknapen

Kasper Demuynck

Kasper heeft al 1 jaar ervaring als leiding op zak! Hij staat de springen om er in te vliegen en een heleboel kindjes blij te maken.

Senne Arijs

Het team van jongkanpen leiding zal dit jaar versterkt worden door Senne arijs. Senne Arijs heeft ook een monitor cursus gedaan waardoor hij elke activiteit super leuk maakt.
 

Knapen

Caspar Nuël

Caspar is 19 jaar en zal zich dit jaar ontfermen over de knapen. Hij zal de knapen dit jaar meenemen naar verschillende opdrachten die de knapen zullen helpen om een echte ksa'er te worden.

Kerels

Tanguy Bouckaert

Tanguy is 23 jaar, geeft dit jaar zijn 7de jaar leiding. Hij vindt het fijn om deze bende puberende jongens in toom te houden en tegelijk een leuke zondagnamiddag te voorzien.