Leiding

Hoofdleiding

Cedric 

Cedric is voor het vierde jaar op rij hoofdleider van deze gekke bende.
Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom via e-mail naar info@ksa-sint-amandus.be 

Sander De Leeuw

Sander is de helpende hand van onze bondsleider en begeleidt ook onze nieuwe leiding. 
Ook hem kan je altijd bereiken voor dringende zaken op: 04793/88765.
 

Leeuwkes

Cedric Bourda

Cedric begint aan z'n 6de jaar leiding, waarvan het 4de jaar bij de Leeuwkes. Naast de KSA is hij ook 2de master student farmacie. Op KSA wilt hij elke jongen een toffe tijd laten beleven op KSA zondagen, samen maken we de tofste KSA herinneringen!

Arnaud Bouckaert

Arnaud Bouckaert is 18 jaar. Hij is student media en communicatie op het SMI in Aalst. Hij staat als 2de jaars leiding met veel plezier bij de Leeuwkes! 

Kasper Demuynck

Kasper is onze nieuwe leider voor dit jaar! Hij staat de springen om er in te vliegen en een heleboel kindjes blij te maken.
 

Jongknapen

Robin Uyttendaele

Robin is 20 jaar en heeft reeds 5 jaar KSA-leider ervaring achter de rug. Hij probeert dit jaar de Jong-knapen een even toffe tijd te laten beleven zoals hij zelf heeft beleefd als jong gastje. Ook hecht hij veel belang aan een goede groepssfeer.

Caspar Nuël

Caspar is 18 jaar en vormt dit jaar opnieuw een duo met Robin. Na hun succesverhaal bij de Leeuwkes vorig jaar, zullen ze dit jaar de Jongknapen entertainen met de tofste en zotste spelletjes! 
 

Knapen

Pieter Redant

Pieter is 23 jaar en begint reeds aan zijn 7de jaar leiding. Bergen ervaring dus! En hij hoopt met al die ervaring een knapen ban te smeden waar iedereen zijn eigen steentje bijdraagt en gelijk is.

Jong-Hernieuwers

Tanguy Bouckaert

Tanguy is 22 jaar, geeft dit jaar zijn 6de jaar leiding en eerste keer aan de Jong-hernieuwers. Hij vindt het fijn om deze bende puberende jongens in toom te houden en tegelijk een leuke zondagnamiddag te voorzien.

Hernieuwers

Dries Bierens

Dries is 21 jaar en zit vol levensvreugde. Met zijn creatieve blik op de wereld hoopt hij de oudste groep om te toveren tot een sterke ban waarbij iedereen respect heeft voor elkaar.

Jarno De Coster

Jarno is 22 jaar en ook hij begint aan zijn 6de leider. Na het plezant jaar bij de kerels vorig jaar, blijft hij nog even hangen bij de +16j. Hij vindt het belangrijk dat de gasten respect tonen tegenover de natuur en anderen.

Vlinderleiding

Sander De Leeuw

Sander is een ervaren rakker, met reeds 6jaar leiding achter de rug. Zijn 7de jaar zal hij als ondersteunde vlinderleiding inspringen waar nodig bij de -14j. 
 

Willem Permentier

Willem is 22 jaar en start z'n tweede jaar als leider! Ook Willem zal ingezet worden waar nodig, maar dan bij de +14j.