Jong-hernieuwers

Yeur kobboys,

Wij zijn Caspar en Senne, jullie brestige leiding voor het komende KSA-jaar. Wij hopen er weer een fantastisch jaar van te maken, waarin we ons mateloos gaan amuseren. Ik hoop dat jullie er evenveel zin hebben als ons, want wij staan zeer chaud en brestig om dit jaar weer het beste uit onszelf te halen. Hieronder vinden jullie een overzicht van de activiteiten van het eerste semester.

Zondag 18 september: Startdag

Eindelijk, het is zo ver! Het KSA-jaar kan eindelijk terug beginnen. Jullie worden in de voormiddag verwacht in de kerk op ten Bos. In de namiddag is er een groot spel voorzien, waar jullie allen ongetwijfeld enthousiast aan zullen deelnemen 😉. Het is de ideale gelegenheid om eens bij te babbelen over de brestige dingen die jullie gedaan hebben tijdens de zomervakantie. Vergeet zeker geen vrienden mee te nemen!

Zondag 25 september: Walkdown

Problemen in Dalton City! Om een langlopende vete tussen twee cowboys op te lossen, wordt er een walkdown uitgevoerd.  Deze dodelijke confrontatie, waarbij twee cowboys elkaar recht op recht beschieten, overleven enkel de meest doorwinterde cowboys van het hele wilde westen.

 Wie van jullie staat het sterkst in zijn cowboylaarzen?

Zondag 9 oktober: Rebuilding The Townhall

Na een heus vuurgevecht ligt Dalton City in puin. Een goede sheriff geeft echter nooit op, en gaat meteen aan de slag met het herbouwen van zijn vernielde dorp. Samen met de sheriff zullen jullie van alles dat jullie kunnen vinden de stevigste townhall bouwen van het hele wilde westen!

Vrijdag 21 oktober: dag van de jeugdbeweging

Het is dag van de jeugdbeweging, het moment om fier je hemd aan te trekken en ermee te paraderen doorheen de straten en jouw school! Vergeet ook niet om een korte broek klaar te leggen, anders is de KSA-look niet compleet. Toon aan jouw vrienden, hoe fier je wel niet bent dat je een lid bent van KSA-Sint-Amandus Erembodegem! Erembout Stout!

Zondag 23 oktober: Activiteit met heel den bond

Vandaag is gans KSA Erembout present. Want we concreet gaan doen is nog verrassing (AKA we hebben nog geen flauw benul van wat we gaan doen), maar plezant wordt het zeker! Het is aan jullie om het goede voorbeeld te tonen aan de klein mannen!

Zaterdag 29 oktober: Stuntdag

Jullie lezen het goed, deze activiteit gaat uitzonderlijk door op een zaterdag! Stuntdag is een evenement waarbij alle KSA’s uit Aalst en omstreken samenkomen. Het wordt ongetwijfeld een brestige dag. Verdere informatie volgt nog.

Zaterdag 5 november en zondag 6 november: Eetfestijn

Dit weekend kan je genieten van verse mosselen, krokante frietjes en heerlijk stoofvlees. Daarnaast zijn er nog tal van andere lekkernijen en dranken. Je raadt het al: het is ons jaarlijks eetfestijn. Helpende handen zijn altijd welkom!!!

 Zondag 13 november: Grill 'n' Chill

Echte cowboys eten steak, aardappelen, kruidenboter, en bonen! Vandaag zullen we zelf deze vullende maaltijd bereiden op authentieke cowboyse wijze. Neem zeker een goed stuk vlees mee, en indien mogelijk enkele kruiden of wat pikante saus.

Zondag 27 november: Attack on Fort Bow!

De indianen vallen Fort Bow aan! Samen met de sheriff zullen jullie Fort Bow met man en macht verdedigen! Hiervoor zullen muren, katapulten en ander verdedigingsgeschut opgebouwd moeten worden.

Zaterdag 10 december: Puppet Show

Cowboys, sheriffs en goudmijners strijken na een harde werkdag samen neer rond een kampvuur om te genieten van een puppet show. Zoals echte cowboys zullen ook wij ontspannen met een stuk modern entertainment!

Zondag 26 december: Kerstfeestje

Om de geboorte van Jezus te vieren organiseren wij elk jaar een brestig feestje op het KSA heem, en dat doen we dit jaar opnieuw. Met een kleine versnapering erbij en een Secret Santa kan natuurlijk niet ontbreken!

Brestige kobboygroeten,