Jongknapen

 

12

Januari

2020

Olympsiche Winterspelen

Hopelijk ligt er voldoende sneeuw en kunnen we de Olympische winterspelen naar Erembodegem halen. Breng maar een slee mee als jullie die hebben. Samen vinden we enkele nieuwe wintersporten uit! 

26

Januari

2020

11u - 14u

Master Chef Erembodegem

Wie wordt de beste chef van Erembodegem? Neem allemaal enkele ingrediënten mee (2 of 3) en we zullen zien wat jullie er letterlijk en figuurlijk van bakken. Wij zorgen voor de basis ingrediënten (Boter, zout, peper, bloem en suiker). Laat jullie culinaire fantasie maar de vrije loop. Gaat het iets zoet worden of toch liever stevige boerenkost?  Vandaag is het activiteit van 11 uur tot 14 uur. We eten namelijk middageten op KSA. 

09

Februari

2020

Vriendjesdag

Vandaag mag je je vriendjes meenemen naar de KSA, want het is Vriendjesdag! Vertel het op school, roep het in de straat en nodig iedereen uit! Hoe meer vriendjes, hoe meer vreugde! 

22

Februari

2020

zaterdag

Kindercarnaval (Samen met KSA ROO)

Hoera, de gekste periode van het land is er weer! Tijd voor gekke outfits, maskers en confetti! Ook wij trekken onze gekste outfit aan en lopen mee in de kindercarnaval stoet in het dorp. We verzamelen voor deze activiteit aan de kerk in het dorp! Het uur wordt later nog meegedeeld.  

29

Februari

2020

zaterdag

Wafelenbak

Zoals elk jaar organiseren we het weekend na Carnaval onze heuse Wafelenbak! Vandaag bakken we samen met de ouders en oudleiding meer dan 5000(!) verse wafels. Hiermee gaan jullie samen met de leiding op pad om ze deur aan deur te verkopen in heel het dorp! We rekenen op iedereen (zowel klein als groot) z’n hulp vandaag! Als beloning krijgen jullie de allerlekkerste, verse wafels en cola! De praktische regeling voor dit evenement wordt ook later nog meegedeeld. We zoeken wel reeds al bakkers, wafelijzers, koelroosters en chauffeurs!  

08

Maart

2020

Schaatsen met heel den Bond

Als beloning van jullie harde werk vorige week, trakteert de KSA jullie op een namiddag schaatsen in Liedekerke! Exacte uur van afspreken wordt later nog meegedeeld. We vragen wel alvast enkele bereidwillige chauffeurs! 

15

Maart

2020

Activiteit samen met KSA Roo

Heden ten dage weer een nieuwe activiteit samen met KSA Roo. Door het grote succes van de vorige keer, herhalen we de verbroedering/verzustering nog eens. Het wordt weer een nieuwe verrassing! Wat wordt dat weer spannend! Meer informatie volgt later nog! 

22

Maart

2020

Ronde van Frankrijk

Haal jullie stalen ros van onder het stof. Vandaag is het de strijd der titanen. Een Tour de France waar Wout Van Aert, Tom Boonen en Philippe Gilbert nog iets van kunnen leren. Wij gaan namelijk het uiterst zware parcours van het Land van Aelst verkennen. Maak jullie borst al maar nat!   

17 - 19

April

2020

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

Kluizekermis

Kluizekermis belooft dit jaar weer een bruisend weekend te worden met als hoogtepunt onze jaarlijkse proeverijtocht door onze mooie streek. De rest van de planning krijgen jullie op een latere datum zeker nog mee via een brief.

18 - 28

Juli

2020

ZOMERKAMP

Zomerkamp

De schoonste tijd van het jaar is daar weer. De kamplocatie ligt vast en de tenten liggen klaar om weer van zolder te worden gehaald. Zeg tegen jullie mama en papa maar alvast om deze datum vrij te houden in je zomerkalender! Samen plonzen in de rivier, sport en spel tot we erbij neervallen. Wij zijn er alvast klaar voor! Jullie ook?