Jongknapen

Beste jongknapen en ouders

Wij zijn Lowie en Pieter-jan, jullie leiding voor dit jaar, en wij staan ook dit jaar te popelen om jullie te verwelkomen op ons heem! Wij zullen ons absolute best doen om te zorgen voor leuke en spannende activiteiten. Jullie kunnen erop rekenen dat wij ons de volle 200 % zullen inzetten om jullie telkens een aangename zondag te bezorgen en wij garanderen jullie dat de jongknapen ondergedompeld worden in een echte KSA-sfeer! Hieronder vinden jullie een overzicht van de activiteiten van dit trimester

Zondag 2 oktober:  Cowboygames

Om een echte cowboy te worden moet je verschillende testen doorstaan, deze activiteit onderscheidt de jongens van de echte cowboys. Je doorstaat verschillende uitdagende proeven die jullie moed en kennis van het wilde westen zullen testen.  We hopen op jullie massale aanwezigheid.

Zondag 16 oktober: The Saloon

Een cowboy moet ook zijn plan kunnen trekken, eten in de wildernis is een noodzakelijke skill. Deze skill wordt hun vandaag aangeleerd, vergeet je koksmuts alvast niet mee te brengen. Hopelijk tot dan!

Vrijdag 21 oktober: dag van de jeugdbeweging

Het is dag van de jeugdbeweging, het moment om fier je hemd aan te trekken en ermee te paraderen doorheen de straten en jouw school! Vergeet ook niet om een korte broek klaar te leggen, anders is de KSA-look niet compleet. Toon aan jouw vrienden, hoe fier je wel niet bent dat je een lid bent van KSA-Sint-Amandus Erembodegem! Erembout Stout!

Zondag 23 oktober: Activiteit met heel den bond

Vandaag is gans KSA Erembout present. Want we concreet gaan doen is nog verrassing (AKA we hebben nog geen flauw benul van wat we gaan doen), maar plezant wordt het zeker! Het is aan jullie om het goede voorbeeld te tonen aan de klein mannen!

Zaterdag 29 oktober: Stuntdag

Jullie lezen het goed, deze activiteit gaat uitzonderlijk door op een zaterdag! Stuntdag is een evenement waarbij alle KSA’s uit Aalst en omstreken samenkomen. Het wordt ongetwijfeld een brestige dag. Verdere informatie volgt nog.

Zaterdag 5 november en zondag 6 november: Eetfestijn

Dit weekend kan je genieten van verse mosselen, krokante frietjes en heerlijk stoofvlees. Daarnaast zijn er nog tal van andere lekkernijen en dranken. Je raadt het al: het is ons jaarlijks eetfestijn. Helpende handen zijn altijd welkom!!!

Zondag 20 november: Western

Tijd om de innerlijke acteur in jullie los te laten. Vandaag komen we te weten wie van jullie de volgende Will Smith is. Een echte jongknaap kan ook origineel en creatief uit de hoek komen. De kostums liggen alvast klaar.

Zondag 4 december: Cowboy vs Cowboy

Vandaag leren de cowboys tegen mekaar strijden, ze kunnen de echte Lucky Luke in zichzelf naar boven halen. Niet alleen kracht maar ook strategie is noodzakelijk. Deze activiteit is zeker niet voor mietjes. Één voor allen, allen voor één!

Zondag  18 december: De Duivel van het Westen

Deze keer zijn ze niet de cowboys maar de daltons. Ze gaan zichzelf en hun schuilskills moeten gebruiken terwijl de cowboy hen zoekt. De jongknapen mogen eindelijk hun slecht kantje naar boven halen. Vuile kleding is een aanrader.

Zondag 26 december: Kerstfeestje

Om de geboorte van Jezus te vieren organiseren wij elk jaar een brestig feestje op het KSA heem, en dat doen we dit jaar opnieuw. Met een kleine versnapering erbij en een Secret Santa kan natuurlijk niet ontbreken!