Jongknapen

We zijn terug! Ondanks een nieuwe Corona-variant en een aantal nieuwe regels, willen wij er toch voor zorgen dat jullie een semester hebben dat bol staat van toffe activiteiten! Jullie zullen ongetwijfeld veel plezier hebben en wij zullen met plezier leiding geven! Vergeet zeker niet om af en toe de Facebook- en Instagrampagina van ons KSA te checken om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en andere evenementen (bv de Wafelenbak), bovendien posten wij geregeld foto’s van onze activiteiten.

Zondag 23 januari: De slimste jongknaap ter wereld

Deze zondag testen wij of jullie naast sterk en moedig ook slim zijn want wij presenteren …… De Slimste jongknaap van heel de KSA! Jullie zullen uitvoerig getest worden in verschillende ronden en deze quiz bevat ook doe-opdrachten waarin punten kunnen worden verdiend!  De winnaars zullen rijkelijk beloond worden!

Zondag 6 februari: De Winterspelen

Vandaag staan de Winterspelen op de agenda! Wat deze Winterspelen juist inhouden en welke opdrachten jullie juist moeten uitvoeren, zullen jullie zelf moeten komen ontdekken! Maar wat vast staat is dat het weer drie dolle uren zullen zijn, vol van plezier en vertier!

TIP: Vergeet zeker geen kledij mee te doen die vuil mag worden!

Zondag 13 februari: Vriendjesdag

Vriendjesdag, zit ge soms eens in de klas te denken: “Bwa das ne toffe gast. Waarom zit die niet in onze KSA?” Of heeft uw beste vriend door corona al zijn hobby’s opgegeven en heeft hij niets meer te doen? Pak hem dan vandaag mee naar de KSA, want elke vriend die je meeneemt zorgt ervoor dat je meer kans maakt om een super leuke prijs te winnen.

TIP : Neem zeker elke jongen van je klas mee (kan misschien handig zijn tijdens het spel).

Zondag 27 februari: De queeste van Eduardus van Erembald

Er was eens een moedige en koene ridder genaamd Eduardus van Erembald die leefde in een burcht te Erembodegem, hij had een voorspoedig leven en was gelukkig totdat hij …… PLOTSELING VERDWEEN! Sindsdien heeft niemand nog iets van hem gehoord! Aan jullie om dit mysterie op te lossen!

TIP: Vergeet zeker geen goede stapschoenen aan te doen!

Zaterdag 5 maart: Wafelenbak

Gelijk dat onzen Eerwaarde vroeger altijd zei: “De gebrade kiekens zullen niet in uwe mond vliegen.” Daarmee bedoelde hij dat de KSA af en toe ook wel eens centje nodig heeft en daar gaan we vandaag voor zorgen. Met onze jaarlijkse wafelenbak proberen we aan iedereen in Erembodegem een heerlijke wafel verkopen om zo onze kas te spijzen. Met deze centjes kunnen wij dan nieuw spelmateriaal aankopen waarmee jullie dan kunnen spelen en uit de bol gaan.

TIP: Doe vandaag goede stapschoenen aan want jullie gaan veel mogen stappen.

Zondag 13 maart: Schaatsen met den bond

Merci maten en makkers om zo hard te werken op de wafelenbak! Als bedankje gaan we vandaag met heel den bond gaan schaatsen in Liedekerke.

!!!!!BELANGRIJK!!!!!: Vergeet niet om uw handschoenen mee te nemen ( zonder handschoenen mag je de schaatspiste niet op) en voor deze ene keer mag je met een lange broek naar KSA komen.

Zondag 20 maart: Activiteit met KSA Roo

Over deze activiteit kan ik je nog niet veel vertellen. Vooral omdat er iets vreemds is gebeurd bij KSA Roo, maar plezant wordt het vast en zeker.  Hou vooral onze facebook en je mail in de gaten voor verdere informatie.

Zondag 3 April: Utopia

Vandaag gaan we op reis naar een land genaamd Utopia! We gaan op ontdekkingstocht en jullie zullen jullie ogen niet geloven! Trek jullie stoutste schoenen maar aan want jullie zullen ze nodig hebben!

Weekend 08-10 april: Kluizenkermis

Voor alle mensen die er tijdens de corona bijgekomen zijn zal ik snel een woordje uitleg geven over wat kluizenkermis eigenlijk is. Kluizenkermis is een 3 daags feest waarbij er op vrijdag avond een quiz wordt georganiseerd, zaterdag organiseren we iets voor de jeugd en zondag sluiten we af met onze wel gekende proeverijtocht, waar jij en je familie op het gemak kunnen genieten van de rijke Erembodegemse natuur en de vriendelijke mensen in Erembodegem.

TIP: Neem goede wandelschoenen en een centje mee voor een droge worst of een pakske frit met saas.