Kerels

 

19

Januari

2020

Noordpool

Als de ijsgoden het dit jaar toelaten dan gaan we naar de noordpool. We gaan zeehondjes knuffelen en ijsberen spotten. Misschien komen we zelfs een Inuit tegen.  

PS: graai zeker thuis een warme muts en een paar handschoenen mee want het kan koud worden!  

02

Februari

2020

Mustafar

Dit keer reizen we naar de favoriete planeet van Darth Vader. Meer kunnen we nog niet prijsgeven.  

PS: May the force be with you! 

09

Februari

2020

Vriendjesdag

We doen weer mee met de vriendjesdagen van KSA nationaal. Zit er in je klas een schrale Barry waarvan je denkt: “die past wel op KSA”. Neem hem dan zeker mee. Hoe meer zielen, hoe meer deugd. Denk aan de leuze: Vrienden – samen! 

PS: We verwachten van jullie je uiterste best om vriendjes te mobiliseren.

16

Februari

2020

Transvaal

Oh, bring my t'rug na die ou Transvaal 
Daar waar my Sarie woon 

PS: Een tip: jagen en 5. 

29

Februari

2020

zaterdag

Wafelenbak

Het is weer zover! Onze jaarlijkse wafelenbak. We rekenen op jullie help om te komen inpakken en ronddragen. We hebben deze centjes broodnodig voor het kamp en onze verwarming te bekostigen. Dus hoe meer verkopers, hoe meer floes in het bakkie! 

PS: plan dit op tijd in, we verwachten jullie van het begin tot het einde! 

08

Maart

2020

Schaatsen met heel den Bond

Als bedankje voor het verzette werk op de wafelenbak, gaan we met heel den bond gaan schaatsen. Verdere info volgt later.  

PS: Pas op! We begeven ons op glad ijs.  

15

Maart

2020

Activiteit samen met KSA Roo

Heden ten dage weer een nieuwe activiteit samen met KSA Roo. Door het grote succes van de vorige keer, herhalen we de verbroedering/verzustering nog eens. Het wordt weer een nieuwe verrassing! Wat wordt dat weer spannend! Meer informatie volgt later nog! 

PS: breng zeker een bloemetje mee! 

29

Maart

2020

A Night in Vegas

Volgend semester gaat Dries ons voor een tijdje verlaten. Daarom geven we een afscheidsfeestje voor hem. Treur niet broeders, hij komt terug op kamp! Hij zal wel even vervangen worden door Coco maar wie dat is, is nog een verrassing.  

PS: breng zeker een (zelfgemaakt) afscheidscadeautje mee voor Dries.  

17 - 19

April

2020

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

Kluizekermis

Kluizekermis belooft dit jaar weer een bruisend weekend te worden met als hoogtepunt onze jaarlijkse proeverijtocht door onze mooie streek. De rest van de planning krijgen jullie op een latere datum zeker nog mee via een brief.

PS: kom zeker eens langs of helpen! 

18 - 28

Juli

2020

ZOMERKAMP

Zomerkamp

De schoonste tijd van het jaar is daar weer. De kamplocatie ligt vast en de tenten liggen klaar om weer van zolder te worden gehaald. Zeg tegen jullie mama en papa maar alvast om deze datum vrij te houden in je zomerkalender! Samen plonzen in de rivier, sport en spel tot we erbij neervallen. Wij zijn er alvast klaar voor! Jullie ook? 

PS: Ga zeker mee!