Knapen

 

Dit trimester wordt kort maar krachtig; een heuse mix van relaxen, competitie en teamwork! Het is tijd om de knapen bovenaan de pikorde te plaatsen. Als echte ban gaan we er stevig tegenaan met een quiz, een toernooi en een pittige wedstrijd.

Zondag 30 Januari: Quiz

Deze zondag houden we een echte knapen-quiz! Je zal al je kennis over sjorren, kaarten, en allerlei andere stoere-knapen-zaken bij elkaar moeten schrapen. Naast het juiste antwoord weten op de vragen is er nog een unieke factor verbonden aan het winnen van deze quiz, maar dat blijft geheim.

Zondag 13 februari: Vriendjesdag 

Vriendjesdag, zit ge soms eens in de klas te denken: “Bwa das ne toffe gast. Waarom zit die niet in onze KSA?” Of heeft uw beste vriend door corona al zijn hobby’s opgegeven en heeft hij niets meer te doen? Pak hem dan vandaag mee naar de KSA, want elke vriend die je meeneemt zorgt ervoor dat je meer kans maakt om een super leuke prijs te winnen.

TIP : Neem zeker elke jongen van je klas mee (kan misschien handig zijn tijdens het spel).

Zondag 20 Februari: Knapentoernooi

Tijdens dit knapentoernooi zullen we kijken wie van jullie de beste digi-knaap is. Naast nog wat oefenen op het sjorren (zodat we in de volgende activiteit de oudere groepen kunnen verbazen met onze skills) houden we ook een echt, authentiek Fifa-toernooi. Wie van jullie is er de meester van het digitale veld?

Zaterdag 5 maart: Wafelenbak 

Gelijk dat onzen Eerwaarde vroeger altijd zei: “De gebrade kiekens zullen niet in uwe mond vliegen.” Daarmee bedoelde hij dat de KSA af en toe ook wel eens centje nodig heeft en daar gaan we vandaag voor zorgen. Met onze jaarlijkse wafelenbak proberen we aan iedereen in Erembodegem een heerlijke wafel verkopen om zo onze kas te spijzen. Met deze centjes kunnen wij dan nieuw spelmateriaal aankopen waarmee jullie dan kunnen spelen en uit de bol gaan.

TIP: Doe vandaag goede stapschoenen aan want jullie gaan veel mogen stappen.

Zondag 13 maart: Schaatsen met den bond 

Merci maten en makkers om zo hard te werken op de wafelenbak! Als bedankje gaan we vandaag met heel den bond gaan schaatsen in Liedekerke.

!!!!!BELANGRIJK!!!!!: Vergeet niet om uw handschoenen mee te nemen ( zonder handschoenen mag je de schaatspiste niet op) en voor deze ene keer mag je met een lange broek naar KSA komen.

Zondag 20 maart: Activiteit met KSA Roo 

Over deze activiteit kan ik je nog niet veel vertellen. Vooral omdat er iets vreemds is gebeurd bij KSA Roo, maar plezant wordt het vast en zeker.  Hou vooral onze facebook en je mail in de gaten voor verdere informatie. 


Zondag 27 Maart: EK Sjorren


Het is tijd om aan de kerels te laten zien wie hier de echte mannen zijn! We hebben er een hele tijd op geoefend, nu wordt het tijd om te tonen wie er het beste kan sjorren. Neem gerust handschoenen mee voor deze activiteit als je eerder al last had met het sjorren.

Weekend 08-10 april: Kluizenkermis 

Voor alle mensen die er tijdens de corona bijgekomen zijn zal ik snel een woordje uitleg geven over wat kluizenkermis eigenlijk is. Kluizenkermis is een 3 daags feest waarbij er op vrijdag avond een quiz wordt georganiseerd, zaterdag organiseren we iets voor de jeugd en zondag sluiten we af met onze wel gekende proeverijtocht, waar jij en je familie op het gemak kunnen genieten van de rijke Erembodegemse natuur en de vriendelijke mensen in Erembodegem.

TIP: Neem goede wandelschoenen en een centje mee voor een droge worst of een pakske frit met saas.