Knapen

 

19

Januari

2020

Code Van Coppens

Kennen jullie de serie “Code Van Coppens”, we gaan vandaag gelijksoortige dingen doen. Experimentje hier experimentje daar. Beetje wetenschap hier beetje wetenschap daar.  

02

Februari

2020

Ladder Competitie

Vroeger was Stijn de beste van al de knapen maar nu hij er niet meer is moeten we een nieuwe kampioen vinden, daarom gaan jullie vandaag tegen elkaar strijden om de nieuwe kampioen te worden. 

09

Februari

2020

Vriendjesdag

Kameraden aller landen verenigt u, tis vandaag vriendjes dag brengt uwen beste maat of uw beste maten mee en hebt den beste tijd van uw leven. 

16

Februari

2020

Bowling

‘T was nog eens lang geleden dat we ons zelven sportief hebben ingezet. Daarom gaan we vandaag gaan bowlen. 

29

Februari

2020

zaterdag

Wafelenbak

Elk jaar trotseren we de regen en de kou om aan iedereen in Erembodegem onze heerlijke wafels te verkopen. Zouden we het record van vorig jaar kunnen verbreken? 

08

Maart

2020

Schaatsen met heel den Bond

Alvast bedankt om zo veel wafels te verkopen. Om jullie te bedanken hebben de leiders, de bondsleider en den Eerwaarde ervoor gezorgd dat jullie kunnen gaan schaatsen. 

15

Maart

2020

Activiteit samen met KSA Roo

Vandaag gaan we een potje koken of een taart bakken. De Willem gaat ons leren koken, want jullie weten nog niet hoe groot de kookkunsten van “Willem van oranje zijn”. 

29

Maart

2020

A Night in Vegas

Is er al iemand jullie naar Las Vegas geweest, indien ja weten jullie al wat de superleuke activiteit is, voor die die niet weten wat men in Vegas doet kom dan zeker eens kijken want dit is één van de activiteiten die je zeker niet wilt missen. 

17 - 19

April

2020

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

Kluizekermis

Kluizekermis belooft dit jaar weer een bruisend weekend te worden met als hoogtepunt onze jaarlijkse proeverijtocht door onze mooie streek. De rest van de planning krijgen jullie op een latere datum zeker nog mee via een brief.

18 - 28

Juli

2020

ZOMERKAMP

Zomerkamp

De schoonste tijd van het jaar is daar weer. De kamplocatie ligt vast en de tenten liggen klaar om weer van zolder te worden gehaald. Zeg tegen jullie mama en papa maar alvast om deze datum vrij te houden in je zomerkalender! Samen plonzen in de rivier, sport en spel tot we erbij neervallen. Wij zijn er alvast klaar voor! Jullie ook?