Leeuwkes

We kijken er naar uit om onze oude leden terug te zien en onze nieuwe leden te verwelkomen in ons KSA-vriendendorp. We hopen er samen met jullie een leuk jaar van te maken met veel sport en spel, samen mooie momenten beleven. Bij spelen en plezier maken, daar hoort vuil worden natuurlijk bij. Daarom vragen we u vriendelijk om uw zoon speelkledij aan te doen op zondagnamiddag!

Startdag

We kijken er naar uit om onze oude leden terug te zien en onze nieuwe leden te verwelkomen in ons KSA-vriendendorp. Deze namiddag gaan we op zoek naar Wally! Hij heeft namelijk ons lekker pannenkoeken recept gestolen! Wij hebben jullie hulp nodig om hem en ons geheim recept terug te vinden. Neem zeker al jouw vriendjes mee, alle hulp is welkom!

Een appeltje voor de dorst

De oogst rijp, tijd om te plukken! Tijdens deze namiddag krijgen jullie verschillende uitdagingen voorgeschoteld. Hoe beter deze uitgevoerd worden, hoe meer tijd jullie kunnen verdienen. En zoals men zegt: time is money!

Den bos in!

Vandaag worden we een met de prachtige natuur. We leren ons camoufleren, kampen bouwen en respectvol omgaan met de natuur. Bereid jullie voor op een leerrijke en avontuurlijke namiddag.

Dag van de jeugdbeweging

Deze dag is van ons! Vandaag zijn we – nog meer dan anders – trots om een echte KSA’er te zijn. Haal je uniform uit de kast, trek het aan en stap trots de school binnen. Wees fier op jouw mooie KSA-hemd en toon aan al jouw vrienden dat je deel uitmaakt van KSA Sint-Amandus Erembodegem! Vertel ook zeker enkele leuke KSA-verhalen! Foto’s van jouw zoon in uniform mogen altijd doorgestuurd worden naar ons!

Schattentocht

Deze namiddag gaan we op zoek naar de oude verloren schat van de Heer Kristoffel van Erembald. Trek jullie goede schoenen aan en sta paraat voor deze heuse ontdekkingstocht.

Eetfestijn

Door de huidige corona maatregelen zijn we genoodzaakt - met pijn in het hart - om ons jaarlijks eetfestijn in een ander jasje te steken. Het zal een aanpassing zijn en anders dan we gewend zijn, maar we hopen alvast op jullie steun!

Meer info volgt later nog.

Creatieve Wally’s + bezoekje special guest

Deze namiddag draait alles rond creativiteit. Een echte Wally is van alle markten thuis en daarom gaan we op zoek naar de verborgen Picasso’s en Salvador Dali’s onder ons. Alles komt aan bod om een echte kunstenaar te worden. Vergeet zeker geen vuile kledij aan te doen want een spatje is snel gemaakt. Ah ja, er kwam ook nog een special guest langs uit Spanje, maar we gaan nog niet zeggen wie, dat is een verrassing.

Olympische spelen

Nu Tokyo 2020 is uitgesteld, komen de olympische spelen naar Erembodegem. Het is tijd om de innerlijke Usain Bolt in jezelf los te laten, maak je op voor een namiddag vol spel en vertier. De winnaar wordt beloond met een fantastische prijs.

KSA’er Universalis

Deze zondag zoeken we uit wie er de beste KSA’er is. Bereid je alvast maar voor op een namiddag vol uitdagingen en ambiance. De winnaar krijgt de titel “KSA’er Universalis”.

Kerstfeestje

Op 2de kerstdag worden jullie verwacht op KSA, we maken er een dik feestje van met cadeautjes, koffiekoeken en chocomelk! Er wordt verwacht dat elk kind een cadeautje meebrengt zodat we deze kunnen verdelen onder alle Leeuwkes.

Meer info hierover volgt nog. Hopelijk hebben jullie veel zin in de activiteiten die jullie te wachten staan. De leiding staat alvast te popelen om samen met jullie coole avonturen te beleven! We kijken er heel hard naar uit en hopen dat jullie zo veel mogelijk aanwezig zijn. Ferme KSA-groet