Leeuwkes

We gaan er weer tegenaan! We hebben voor jullie weer een heleboel leuke activiteiten voorzien boordevol plezier en avontuur! De kerstvakantie is gedaan en de leiding staat weer klaar om jullie een nieuw trimester vol onvergetelijke momenten te geven.

Zondag 23 januari: Prehistorische voetbal Ft. De rode leeuwkes

Vandaag vermaken we ons met de voetbaltalenten binnen onze KSA! De rode leeuwkes waren zo een toppers, dat zelfs de rode duivels er schrik van zouden hebben, maar in de prehistorie hadden ze geen voetballen en doelen zoals wij ze nu kennen, we zijn benieuwd hoe de Leeuwkes dit gaan oplossen!

Zondag 6 februari: Welcome to the jungle

De leeuwkes gaan vandaag op avontuur in de plaatselijke jungle van Erembodegem, waar ze op zoek zijn naar een verborgen schat die honderden jaren eerder verstopt zou geweest zijn in het hart van onze lokale jungle!

Zondag 13 februari: Vriendjesdag

Vriendjesdag, zit ge soms eens in de klas te denken: “Bwa das ne toffe gast. Waarom zit die niet in onze KSA?” Of heeft uw beste vriend door corona al zijn hobby’s opgegeven en heeft hij niets meer te doen? Pak hem dan vandaag mee naar de KSA, want elke vriend die je meeneemt zorgt ervoor dat je meer kans maakt om een super leuke prijs te winnen.

TIP : Neem zeker elke jongen van je klas mee (kan misschien handig zijn tijdens het spel).

Zondag 27 februari: Belgium’s Got Talent

Uit ervaring weten we dat de leeuwkes heel getalenteerd zijn, maar we zijn benieuwd wat ze nog allemaal te bieden hebben! Dit zullen we te weten komen met onze eigen talentshow, uiteindelijk zullen we weten welk leeuwke het meest getalenteerd is!

Zaterdag 5 maart: Wafelenbak

Gelijk dat onzen Eerwaarde vroeger altijd zei: “De gebrade kiekens zullen niet in uwe mond vliegen.” Daarmee bedoelde hij dat de KSA af en toe ook wel eens centje nodig heeft en daar gaan we vandaag voor zorgen. Met onze jaarlijkse wafelenbak proberen we aan iedereen in Erembodegem een heerlijke wafel verkopen om zo onze kas te spijzen. Met deze centjes kunnen wij dan nieuw spelmateriaal aankopen waarmee jullie dan kunnen spelen en uit de bol gaan.

TIP: Doe vandaag goede stapschoenen aan want jullie gaan veel mogen stappen.

Zondag 13 maart: Schaatsen met den bond

Merci maten en makkers om zo hard te werken op de wafelenbak! Als bedankje gaan we vandaag met heel den bond gaan schaatsen in Liedekerke.

!!!!!BELANGRIJK!!!!!: Vergeet niet om uw handschoenen mee te nemen ( zonder handschoenen mag je de schaatspiste niet op) en voor deze ene keer mag je met een lange broek naar KSA komen.

Zondag 20 maart: Activiteit met KSA Roo

Over deze activiteit kan ik je nog niet veel vertellen. Vooral omdat er iets vreemds is gebeurd bij KSA Roo, maar plezant wordt het vast en zeker.  Hou vooral onze facebook en je mail in de gaten voor verder informatie.

Zondag 3 april: cluedo

We hebben van enkele betrouwbare bronnen te horen gekregen dat er een van onze leiders vermist is, en waarschijnlijk is deze leider ontvoerd naar een geheime locatie, nu rekenen we er op dat de leeuwkes ons helpen in de zoektocht naar deze vermiste leider!

Weekend 08-10 april: Kluizenkermis

Voor alle mensen die er tijdens de corona bijgekomen zijn zal ik snel een woordje uitleg geven over wat kluizenkermis eigenlijk is. Kluizenkermis is een 3 daags feest waarbij er op vrijdag avond een quiz wordt georganiseerd, zaterdag organiseren we iets voor de jeugd en zondag sluiten we af met onze wel gekende proeverijtocht, waar jij en je familie op het gemak kunnen genieten van de rijke Erembodegemse natuur en de vriendelijke mensen in Erembodegem.

TIP: Neem goede wandelschoenen en een centje mee voor een droge worst of een pakske frit met saas.