Een nieuw jaar, een nieuw trimester!

 Jeur KSA’er

Kerstmis is alweer gepasseerd, de kerstversiering mag weer naar de zolder. Het nieuwe jaar staat nog in zijn beginschoenen. Vandaar begin ik graag met ook vanuit KSA – waarschijnlijk al voor de 10de keer – jullie een gelukkig, gezond en prettig nieuwjaar te wensen! Natuurlijk kan dit nieuwe jaar niet starten zonder opnieuw een hele boel KSA activiteiten en evenementen! Verder in dit boekje vind je alle informatie over het tweede trimester, maar ook over de wafelenbak, kluizekermis en zelfs het zomer kamp! 

Maar dit nieuwe jaar begint ook met een vreemd gevoel voor mij persoonlijk. Een zeer spannend en nieuwsgiergig gevoel langs de ene kant. Maar ook een minder leuk en triestig gevoel langs de andere kant. Na de examens in januari ga ik namelijk een nieuwe uitdaging aan in het buitenland. Een 4 maandse Erasmus ervaring in het buitenland! In Porto zal ik mijn masterthesis in de farmacie uitvoeren en uitschrijven. Hierdoor zal ik het KSA toneel tijdelijk moeten verlaten en mijn functie als hoofdleider even afstaan. Nu is er echter geen reden tot paniek. We hebben dit allemaal netjes ingepland en uitgestippeld. Ook keer ik eind mei al terug, net op tijd voor alle voorbereidingen van het zomer kamp! 

Heus tijd om jullie even voor te stellen aan de nieuwe, tijdelijke bondsleider van dienst: Sander De leeuw! Ik ben er van overtuigd dat ongeveer iedereen van jullie Sander alvast kent dus echt voorstellen hoeft eigenlijk niet meer. Verder kan ik jullie vertellen dat Sander boordevol motivatie zit om deze taak over te nemen. En natuurlijk verdwijn ik niet van de aardbol en kan ik vanuit Porto nog altijd een oogje in het zeil houden! ;-) 

Hierbij is het blad alweer tijd om af te sluiten! Hopelijk mag ik jullie allen verwelkomen op de paar activiteiten vlak na nieuwjaar die ik nog kan bijwonen. Anders zien we mekaar weer op het zomerkamp! 

En onthou voor altijd: KSA’er zijn, da’s voor ’t leven!

              Den bonds, Cedric Bourda