Een nieuw KSA werkjaar!

Beste ouders, beste lid, beste lezer

Terwijl je dit leest is de startdag nog volop bezig of reeds afgelopen. Hoe dan ook, we zijn er officieel terug aan begonnen! Een nieuw KSA-jaar staat voor de deur. Nieuwe vriendjes, nieuwe avonturen, nieuwe verhalen, nieuwe herinneringen staan op jou te wachten! 

Graag blik ik even terug naar de afgelopen zomervakantie. Ongetwijfeld de bizarste vakantie in jaren, we kennen de situatie allemaal ondertussen wel. Maar ondanks de vreemde periode en de onzekerheid, bleef er gelukkig toch één iets overeind. De KSA stond en staat nog altijd voor jou klaar! 

We trokken, zoals we elk jaar doen, op zomerkamp richting Luxemburg, de verre Ardennen. Het hoogtepunt van het jaar, het tentenkamp, kon, mocht én is doorgegaan! Ik ben dan ook ongelofelijk fier op de flexibiliteit, verantwoordelijkheid, maturiteit en inzet van mijn leidingsploeg. We kregen stapels richtlijnen en protocollen van hoger uit, de boodschap was klaar en duidelijk. Een KSA-kamp kan veilig verlopen, mits de nodige aanpassingen. We luisterden aandachtig, schreven richtlijnen en regels uit en informeerden ouders en leden. Maar we hadden des te meer plezier! Wel voor 11 dagen aan nieuwe KSA-herinneringen in de rugzak van onze deelnemers, herinneringen voor het leven! 

Met deze gedachten wil ook graag het nieuwe jaar starten. Het zal anders dan anders zijn, we zullen verschillende regeltjes moeten volgen, ouders moeten ook op KSA een mondmasker dragen, … Maar … we gaan ons vooral gigantisch hard amuseren! En we blijven jullie allen met een grote glimlach (achter ons mondmasker ?) op ons gezicht ontvangen! De bossen in, gezellig samen spelen, vuil worden, ravotten in de boomgaard en zoveel meer! We gaan dit jaar voor anders, maar beter! Er komen nog heel wat leuke dingen aan, waaronder onder meer ons 75 jaar jubileum in 2021 … 

Ik kan dan ook niet op papier uitdrukken hoe ontzettend veel goesting ik heb om er wederom een zalig KSA-jaar van te maken. We hebben voor jullie reeds een goed gevulde kalender op poten gezet. Deze kan je hier vinden (activiteiten). Natuurlijk hoop ik dan ook ten zeerste dat wij op jullie aanwezigheid mogen rekenen! 

Samen voor een veilig, maar plezant KSA-jaar! De nieuwe KSA-verhalen van morgen staan voor jou klaar! 

Want KSA’er zijn, da’s voor ’t leven! 

Bonds out x