Eetfestijn - uitgesteld

Eetfestijn wordt verplaatst naar latere datum! #Staysafe 

Beste KSA-sympathisant


 

Met ongelofelijk veel spijt, maar na veel overleg en nadenken hebben we besloten om ons eetfestijn van komend weekend 7-8/11 uit te stellen. Als KSA of jeugdbeweging in het algemeen hebben we een belangrijke voorbeeldfunctie. Daarom vinden we het belangrijk om telkens de juiste boodschap uit te dragen. Helaas is die boodschap vandaag: ‘Beperk zo veel mogelijk uw contacten!’. Samenkomen om al onze verse gerechten te bereiden is dus even niet meer mogelijk.


Maar niet gevreesd, uitstel is zeker en vast geen afstel!

Zodra de situatie verbetert en het praktisch/organisatorisch opnieuw toegelaten is, zullen we ons eetfestijn laten doorgaan!

Het eetfestijn wordt als het ware verplaatst naar een latere, nieuwe datum.

Helaas is het voorlopig onmogelijk om te voorspellen wanneer dit zal zijn, maar we houden jullie zeker en vast op de hoogte!


 

Wat gebeurt er nu met mijn bestelling?

Hiervoor zijn er zijn twee keuzemogelijkheden.

  1. We behouden jouw bestelling voor de latere datum. (Indien de nieuwe datum niet zou passen, kan je later nog steeds een terugbetaling aanvragen!)
  2. Je vraagt een terugbetaling aan. We annuleren jouw bestelling en storten het betaalde bedrag (-2% administratiekosten van Bancontact) zo snel mogelijk terug.

Praktisch betekent dit het volgende:

  • Indien je jouw bestelling wilt behouden, dan hoef je niks te doen. 

We houden jou op de hoogte wanneer er versoepelingen aankomen en er een nieuwe datum kan worden gepland.

Wanneer de datum uiteindelijk bekend is, zal je een nieuw tijdslot voor afhaling/levering moeten kiezen of kan je alsnog een terugbetaling aanvragen.

  • Indien je wenst jouw bestelling nu te annuleren, dan kan je een mail sturen naar info@ksa-sint-amandus.be met vermelding van jouw bestelnummer [#10XXX], naam en adres en als onderwerp ‘Terugbetaling eetfestijn’.
     

We willen jullie uit de grond van ons hart bedanken voor het vertrouwen en de steun, ook in deze moeilijke tijden.

Hou het veilig en tot snel!

 

--Vriendelijke KSA-groeten--

Cedric Bourda, bondsleider

In naam van de hele leidingsploeg