Jubileumfeest: 75 jaar KSA Sint-Amandus!

KSA Sint-Amandus Erembodegem bestaat 75 jaar! Tijd om een groot feest te geven! Op zaterdag 11 september '21 verwelkomen we iedereen op ons heem voor een dag vol KSA plezier! 

In de zomer van 1946 werd KSA Sint-Amandus Erembodegem opgericht aan de kerk van het dorp. Dit was de geboorte van een fantastische KSA bond. Een bond met als doel een groot vriendendorp uit te bouwen. Ondertussen zijn we 75 jaar later en kunnen we stellen dat die missie meer dan geslaagd is. Een heus vriendendorp werd opgebouwd en breidt elke dag nog verder uit. 

Zo een belangrijke mijlpaal bereiken moet natuurlijk gevierd worden! Daarom organiseren we op zaterdag 11 september een groot jubileumfeest! We keren terug naar onze roots, met volksspelen, een KSA Kaffee met ons eigen KSA bier, gezellige optredens, BBQ uit 't vuistje en een groot kampvuur! En ja hoor, iedereen is welkom en de inkom is gratis! Allen daarheen!


 

--PLANNING--

KSA KAFFEE (vanaf 14u doorlopend)
Kom genieten van ons eigen KSA biertje! Op ons jubileumfeest krijgt u de kans om als eerste om ons eigen 'Erembout' bier te proeven! Om de honger te stillen steken we de BBQ en friteuse aan voor enkele lekkere snacks!

KSA MUSEUM (vanaf 14u doorlopend)
75 jaar aan herinneringen zijn vastgelegd op foto. Tijd om deze impressionante collectie foto's eens uit te stallen aan het grote publiek. Kom langs en haal herinneringen op uit jouw eigen jeugd/tijd bij KSA Erembodegem! 

VOLKSSPELEN (vanaf 14u doorlopend)
Er worden 10 verschillende traditionele volksspelen aangeboden. Speel en geniet van deze nostalgische spellen! 

OPTREDENS (vanaf 17u) 
17u-19u: Tim & Jim
Tim en Jim, een lokale band dat een akoestische mix brengt van alle soorten muziek. Plezier voor jong en oud! 

20u-21u30: Troubadour AntooN 
Gekend van het programma 'Don't Worry, Be Happy' reist AntooN met z'n gitaar en mondharmonica rond in Vlaanderen. Vanavond houdt hij halt bij ons en brengt hij voor ieder wat wils. Van bekende meezingers tot oude prachtplaten. 

Afsluiten doen we met een gezellig kampvuur. Tijdens het kampvuur zal ook de officiële vlagoverdracht plaatsvinden tussen aftredende bondsleider Cedric en optredende bondsleider Tanguy. 

Tot dan! 
Stevige KSA-groet
KSA Erembodegem